Top Crypto Fund Galaxy Digital Disclosed Two Big DeFi

Top Crypto Fund Galaxy Digital Disclosed Two Big DeFi Investments

Het blijkt dat de decentrale financiering (DeFi) weer in zwang is na een sterke correctie van 80% in de afgelopen twee maanden.

Er wordt een grote hoeveelheid institutioneel kapitaal terug ingezet in de DeFi-ruimte omdat de topmunten sterk uit hun dieptepunt stuiteren.

Voor een deel hebben de topmunten die betrekking hebben op deze ruimte enorm gewonnen sinds de lokale dieptepunten. YFI, AAVE, Synthetix Network Token en nog veel meer hebben Bitcoin Evolution alleen al in de afgelopen twee weken 100% gewonnen. Analisten verwachten verdere winst, aangezien de fundamenten van deze ontluikende ruimte in een snel tempo blijven verbeteren.

Galaxy Digital investeert in 2 Crypto-fondsen

Na enige aarzeling geuit over de DeFi-ruimte vanwege de veiligheid en de onzekerheid over de regelgeving, is Galaxy Digital begonnen met het investeren in de ruimte. Galaxy Digital is een toonaangevend crypto-asset fonds en een veelzijdige zakenbank die wordt geleid door een voormalige Goldman Sachs partner, miljardairbelegger Mike Novogratz.

Het bedrijf kondigde aan in zijn recente Q3 winstrapport:

„In het derde kwartaal van 2020 sloot het Principal Investments-team zes nieuwe en vier vervolginvesteringen af, die 7,5 miljoen dollar aan geïnvesteerd kapitaal vertegenwoordigen… Galaxy Digital investeerde in twee van de meest prominente DeFi, oftewel Decentralized Finance, investeringsfondsen in de sector, ParaFi Capital en Robot Ventures.“

ParaFi Capital is een toonaangevend durfkapitaalfonds in de DeFi-ruimte, dat zich richt op investeringen in de beginfase en op symbolische investeringen. Ze nemen actief deel aan het bestuur van enkele penningen zoals MakerDAO’s Maker (MKR).

Robot Ventures is een risicofonds dat mede is opgericht door de oprichter van Compound, een van de belangrijkste DeFi-protocollen over Ethereum naar totale gesloten waarde en naar de oorspronkelijke symbolische waarde.

Bedrijfspresident Chris Ferraro gaf commentaar op de zaak:

„We investeren in technologie rond de implementatie in DeFi, in tegenstelling tot de noodzakelijke interactie met de DeFi-protocollen zelf. Ze zijn nog steeds vrij klein.“

Verre van de enige betrokken instellingen

Galaxy Digital is verre van het enige institutionele fonds dat betrokken is bij de cryptocurrentieruimte.

Onlangs werd gemeld dat Polychain Capital, een van de grootste fondsen in de cryptocurrency ruimte, onlangs een grote hoeveelheid YFI had gekocht van Binance. Het bedrijf bezit nu ongeveer 2% van alle munten in omloop, wat het een drijvende kracht maakt in het protocol.

Dit kwam kort nadat bekend werd dat Jump Trading, een prominente Wall Street handelsfirma, $5 miljoen had ingezet in de toonaangevende DeFi coin COMP.