Plan B: BTC treffer 100 000 dollar før den neste halvering

Bitcoin Circuit er i en relativt merkelig posisjon i skrivende stund, men ifølge Plan B – en kryptoanalytiker på Twitter – er valutaen nå beregnet til å ta $ 100 000 dollar i løpet av de neste fire årene.

Plan B er trygg på Bitcoins fremtid

Valutaen har truffet noe av en ulempe de siste 48 timene. Opprinnelig gikk det bra med Bitcoin forrige uke, og steg utover henholdsvis henholdsvis $ 10.000 og 11.000 dollar, og mange trodde at $ 12K snart ville være innenfor den ledende cryptocurrency-grepet.

Til å begynne med ble dette tallet truffet søndag ettermiddag, selv om valutaen bare holdt seg i dette området i omtrent 30 minutter, og det gikk ikke lang tid før eiendelen snart fant seg tilbake i midten av $ 10K-rekkevidden, og kunne ikke takle overdreven oksemønster den ble utsatt for.

På pressetidet handler nå verdens ledende cryptocurrency etter markedsverdier for rundt 11.400 dollar, noe som betyr at den har kommet seg noe fra vill dukkert.

Denne siste økningen til $ 12K minner om andre og tredje gang valutaen prøvde å ramme $ 10K i år. Første gang var i februar, og eiendelen traff dette tallet med generell letthet. Det holdt seg over 10.000 dollar i noen uker til coronavirus-pandemien opprinnelig begynte å bane vei gjennom globale finansmarkeder, noe som fikk prisen på bitcoin og praktisk talt alle andre omsettelige eiendeler ned til noen veldig stygge merker.

Derfra steg valutaen kort over $ 10K i begynnelsen av mai etter uker med hype og hoopla på grunn av eiendelens påståtte tredje halvering, som skjedde 12. mai. Dette varte ikke lenge med tanke på at hendelsen virkelig ikke utgjorde så mye. Det var mye mer prisaktivitet for bitcoin under hendelsesstoppet, snarere enn under selve halveringen, og brukerne prøvde å sette situasjonen ut av hodet og konsentrere seg om de neste månedene.

Derfra steg bitcoin igjen over $ 10K i begynnelsen av juni, selv om denne økningen varte enda kortere tid enn forrige hopp, og i løpet av få minutter ble eiendelen igjen fanget og plasert gjennom 9.000 dollar. Nå, med denne nylige tilbakegangen, ser det ut til at de fleste analytikere kan være litt bearish når det gjelder bitcoin-spiking lenger, men Plan B føles annerledes.

I en fersk tweet forklarte han:

Jeg kan ikke lage et diagram for deg nå (til sjøs), men S2F-modellen er perfekt på banen.

12 000 dollar ble rammet da modellen sa at den ville bli rammet

Slik det står, antyder denne modellen at bitcoin vil treffe hele 30.000 dollar innen utgangen av året. I 2021 vil bitcoin’s pris stige til $ 55 000 dollar, og valutaen vil deretter hoppe over $ 100 000 før den neste halvering i 2024.

Modellen antydet videre at bitcoin ville ramme 12 000 dollar da den gjorde det, noe som betyr at hvis den kan holde dette mønsteret oppe, kan 100 000 dollar være oppnåelig.