På trods af at de mistede $ 120 mio. På en dag, er MicroStrategy stadig op med sin Bitcoin-investering

Bitcoins seneste prisnedgang udslettet over $ 100 millioner i værdi fra MicroStrategys kryptoportefølje.

På trods af at have lidt ødelæggende tab de sidste 24 timer, er virksomheden stadig op med næsten 50 procent af de 38.250 BTC, den købte i år, hvilket viser, at der ikke er plads til svage hænder i NASDAQ-virksomheder på milliarder dollars.

En milliard dollar virksomhed med et Bitcoin skatkammer

På trods af at det var et NASDAQ-noteret selskab på en milliard dollar, var MicroStrategy ikke et husstandsnavn for mange i kryptoindustrien. Alt dette ændrede sig imidlertid, da virksomheden meddelte, at det havde investeret i alt 425 millioner dollars i Bitcoin Up i år og erhvervet 38.250 BTC på tværs af flere måneder.

Virksomheden delte sin nye investeringsplan med SEC og sagde, at dets statskasse vil bestå af to typer aktiver, hvoraf den ene er Bitcoin. Verdens største digitale valuta er indstillet til at fungere som det primære reserve-aktiv på løbende basis, sagde virksomheden og tilføjede, at den muligvis kunne bruges til fremtidig potentiel tilbagekøb af aktier.

I betragtning af det faktum, at virksomheden erhvervede 38.250 BTC til en gennemsnitlig købspris på 11.111 $ pr. Mønt, betød Bitcoins massive rally til 19.400 $ i denne uge, at selskabets portefølje på et tidspunkt var over 724 millioner dollars. Med en stigning på 75 procent blev MicroStrategys Bitcoin-investering udråbt af mange som ekstremt hausse for markedet.

Selv med $ 120 mio. Udslettet fra sin portefølje, er MicroStrategy stadig op med 50% på BTC

Imidlertid har Bitcoins massive nedgang drastisk påvirket sin portefølje, hvor virksomheden registrerer et tab på over $ 100 millioner på en enkelt dag.

Værdien $ 742 millioner den 25. november faldt MicroStrategys Bitcoin-investering til kun $ 621 millioner, da Bitcoins pris faldt til $ 16.260 på et tidspunkt i dag.

Med 120 millioner dollars udslettet fra sin portefølje begyndte offentligheden at mærke MicroStrategy som en af ​​dagens største tabere i form af samlet tabt beløb.

Selv med et så stort tab viste selskabets investering i et aktiv så risikabelt som Bitcoin imidlertid at være en smart beslutning generelt. I betragtning af det faktum, at virksomheden erhvervede de fleste af sine Bitcoin-beholdninger til en gennemsnitspris på $ 11.111 pr. Mønt, faldt Bitcoins til $ 16.260

På trods af at de mistede $ 120 mio. På en dag, er MicroStrategy stadig op med sin Bitcoin-investering

  • Bitcoin
  • 26. nov kl. 21:04 UTC
  • 17.138,55 $
  • -9,61%

Bitcoin, der i øjeblikket er nummer 1 efter markedsværdi, er faldet 9,61% i løbet af de sidste 24 timer. BTC har en markedsværdi på $ 318,01B med et døgnvolumen på $ 61,34B.